29 mei 2024

PUBG Global Invitational 2018

PUBG Global Invitational 2018

De Playerunknown’s Battlegrounds spelen zijn begonnen! Twintig teams, van vier spelers per team, van over de wereld die strijden om de prijzenpot van twee miljoen Amerikaanse dollars. Dit alles in het Mercedes-Benz Arena in het Duitse Berlijn, een strijd van vier dagen. Welkom bij de eerste PUBG Global Invitational 2018!

De PUBG Global Invitational 2018
De eerste twee dagen, 25 juli en 26 juli, draaien om de third person matches. Dit zijn acht games, vier per dag. De matches zullen gespeeld worden in Erangel, dit is de eerst uitgebrachte map van Playerunknown’s Battlegrounds. De 28ste en 29ste van juli draait het om de first person matches. Hier zijn er ook acht games, waarvan vier per dag en hier zullen de matches gespeeld worden in Erangel en de woestijnmap Miramar. Verder is de setup van de games gelijk aan wat wij dagelijks spelen. Motoren, auto’s, wapens en uitrusting verspreid over de map en dan nog de dodelijke blauwe cirkel…
De PUBG Global Invitational 2018
Europa wordt vertegenwoordigt door: Team Liquid, W.T.S.G. en de Pittsburgh Knights. Noord Amerika brengt ons: Team Gates, Ghost Gaming en Honey Badger Nation. Uit zuidoost Azië komt Refund Gaming, Thailand speelt mee met Made in Thailand en Taiwan komt met de ahq e-Sports Club. Uit de onafhankelijke staten komen de teams: Natus Vincere en AVANGAR. Korea wordt vertegenwoordigt door Gen.G Gold en Gen.G Black. China komt met Oh My God en Four Angry Men. Vanuit Japan komen de teams: Crest Gaming Xanadu en Crest Gaming Windfall. Latijns Amerika brengt ons Savage Esports. Oceanië vliegt Chiefs Esports Club in en tot slot, uit het Midden-Oosten komt Oyun Hizmetleri eSports. Ieder team bestaat uit vier professionele PUBG spelers die allemaal gewend zijn aan de Chicken Dinner.
PUBG Global Invitational 2018
Wil je ook graag de PUBG Global Invitational 2018 volgen? Dat kan via de Twitch playBattlegrounds en de het Youtubekanaal playBattlegrounds.
Wie zal de third person matches winnen en wie de first person matches? Laat jouw voorspelling weten in de comments!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →