28 mei 2024

Vampyr krijgt later deze zomer 2 nieuwe game modes

Vampyr, DONTNOD Entertainment’s narrative-driven action-RPG uit 1918 in Londen, kondigt een content update aan later deze zomer op PS4, Xbox One en pc.

De nieuwe Vampyr update omvat twee nieuwe game modes die verdere replayability voor bestaande spelers toevoegen en meer opties voor diegenen die nog niet hun tanden hebben laten zetten in dit duistere avontuur. Om de update te vieren geven ze 25% korting op PlayStation 4 (EMEA) en pc, die momenteel actief is!
Naast een groot aantal optimalisatie verbeteringen, introduceert de aankomende update een ‘Story’ mode die de focus op de combat wat weg neemt en een versterkte, meer uitdagende Hard mode. De Story mode legt meer nadruk op het verhaal, waardoor spelers de reis van Dr. Reid kunnen ervaren met minder uitdagende gevechten. Aan de andere kant van de schaal, maakt de Hard mode het vechten veel moeilijker. Spelers zullen minder experience krijgen met het doden van vijanden. Hierdoor worden ze gedwongen nog meer te vertrouwen op het omgaan met burgers om in macht te groeien.
In afwachting van de update krijg je nu 25% korting voor de PlayStation Store Summer Sale (EMEA) en op Steam! Deze kortingen zijn momenteel beschikbaar. De game is verder ook nog voor de Xbox One te koop maar zonder korting.