2 maart 2024

Speel Deathgarden gratis en krijg gratis maskers in Dead by Daylight

De kickstart van Deathgarden wordt groots gevierd! Speel de game nu en krijg twee maskers in-game gratis. Maar dat is niet het enige, heb jij nou Dead by Daylight ook in je Steam lijst? Dan krijg je daar óók twee maskers!

Deathgarden en Dead by Daylight zijn beiden van Behaviour. Deathgarden is een fast pased multiplayer game waar één jager vijf behendige Runners moet zien te vangen. Als Runner heb je bepaalde opdrachten te volbrengen, wat je erg moeilijk gemaakt zal worden. Werk als team samen en zorg dat de jager je niet te pakken krijgt!
De game speelt zich af in verschillende mappen. Ook wel een ‘Garden’ genaamd. De maps zijn erop gemaakt dat de Runners zich goed kunnen verstoppen en zich behendig voort kunnen bewegen terwijl zij missies uitvoeren. Waar de game ook voor staat is dat alle nieuwe gameplay aspecten beschikbaar zijn voor alle spelers. Dit gaat om omgeving, wapens, mogelijkheden en perks.
deathgarden free masks
Vanaf veertien augustus tot eenentwintig augustus is het spel gratis te proberen op Steam. En mocht je nou toevallig óók Dead by Daylight hebben krijg je dubbel de cadeaus! In-game krijg je voor Deathgarden een Toth Mask voor een Runner en een Trapper Mast voor een jager. In Dead by Daylight ontvang je een Runner Mask voor survivor Meg en een Hunter Mast voor de moordenaar de Trapper.
Dead by Daylight is een asymmetrische horrorgame multiplayer waar je als moordenaar vier survivors moet offeren aan een God. Het doel van de overlevenden is om generatoren te repareren en zo te ontsnappen. De moordenaar moet dit voorkomen en zo veel mogelijk mensen afmaken. Maak het jagen of overleven makkelijk met de vele perks beschikbaar in game die je kunnen helpen!

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Download het spel nu op Steam!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →