Speel Deathgarden gratis en krijg gratis maskers in Dead by Daylight

De kickstart van Deathgarden wordt groots gevierd! Speel de game nu en krijg twee maskers in-game gratis. Maar dat is niet het enige, heb jij nou Dead by Daylight ook in je Steam lijst? Dan krijg je daar óók twee maskers!

Deathgarden en Dead by Daylight zijn beiden van Behaviour. Deathgarden is een fast pased multiplayer game waar één jager vijf behendige Runners moet zien te vangen. Als Runner heb je bepaalde opdrachten te volbrengen, wat je erg moeilijk gemaakt zal worden. Werk als team samen en zorg dat de jager je niet te pakken krijgt!
De game speelt zich af in verschillende mappen. Ook wel een ‘Garden’ genaamd. De maps zijn erop gemaakt dat de Runners zich goed kunnen verstoppen en zich behendig voort kunnen bewegen terwijl zij missies uitvoeren. Waar de game ook voor staat is dat alle nieuwe gameplay aspecten beschikbaar zijn voor alle spelers. Dit gaat om omgeving, wapens, mogelijkheden en perks.
deathgarden free masks
Vanaf veertien augustus tot eenentwintig augustus is het spel gratis te proberen op Steam. En mocht je nou toevallig óók Dead by Daylight hebben krijg je dubbel de cadeaus! In-game krijg je voor Deathgarden een Toth Mask voor een Runner en een Trapper Mast voor een jager. In Dead by Daylight ontvang je een Runner Mask voor survivor Meg en een Hunter Mast voor de moordenaar de Trapper.
Dead by Daylight is een asymmetrische horrorgame multiplayer waar je als moordenaar vier survivors moet offeren aan een God. Het doel van de overlevenden is om generatoren te repareren en zo te ontsnappen. De moordenaar moet dit voorkomen en zo veel mogelijk mensen afmaken. Maak het jagen of overleven makkelijk met de vele perks beschikbaar in game die je kunnen helpen!

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Download het spel nu op Steam!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation