Gamescom 2018, wij zijn er weer bij!

Een aantal jaartjes terug zijn wij met trots begonnen aan een nieuwe start voor inTheGame. Vanaf dat moment probeerden wij bij ieder mogelijk evenement te zijn, speciaal voor jullie! Gamescom is toch wel het Europese hoogstandje, ook dit jaar zijn wij wederom aanwezig!

Om het nog beter, makkelijker en leuker te maken voor de lezers, gaan wij ditmaal met zeven man sterk. Op deze manier kunnen wij jullie zo veel mogelijk quality content brengen. Wij gaan zoveel mogelijk games hands-on spelen, en zullen diezelfde dag nog een post van die game voor jouw klaar hebben staan! Wij zullen wederom grote studio’s bezoeken op de persvloer en de leukste cosplay bekijken op de beursvloer.

Afbeeldingsresultaat voor gamescom 1920x1080
Bereid jullie maar vast voor op drukte…
 
Ook het gewone nieuws blijft doorvloeien, en je kan nog steeds terecht bij ons voor al je media nieuws gedurende Gamescom. Wil je ons op de beursvloer ontmoeten? Stuur dan even een berichtje. Heb jij nog tips, of tips nodig over hoe je het beste je tijd kan besteden op Gamescom, stel ons al je vragen en wij zullen je zo goed mogelijk helpen!
Wij zien graag zoveel mogelijk van jullie op dit geweldige evenement en wij wensen iedereen een geweldige paar dagen toe, have fun people!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation