2 december 2023

Gamescom 2018, wij zijn er weer bij!

Een aantal jaartjes terug zijn wij met trots begonnen aan een nieuwe start voor inTheGame. Vanaf dat moment probeerden wij bij ieder mogelijk evenement te zijn, speciaal voor jullie! Gamescom is toch wel het Europese hoogstandje, ook dit jaar zijn wij wederom aanwezig!

Om het nog beter, makkelijker en leuker te maken voor de lezers, gaan wij ditmaal met zeven man sterk. Op deze manier kunnen wij jullie zo veel mogelijk quality content brengen. Wij gaan zoveel mogelijk games hands-on spelen, en zullen diezelfde dag nog een post van die game voor jouw klaar hebben staan! Wij zullen wederom grote studio’s bezoeken op de persvloer en de leukste cosplay bekijken op de beursvloer.

Afbeeldingsresultaat voor gamescom 1920x1080
Bereid jullie maar vast voor op drukte…
 
Ook het gewone nieuws blijft doorvloeien, en je kan nog steeds terecht bij ons voor al je media nieuws gedurende Gamescom. Wil je ons op de beursvloer ontmoeten? Stuur dan even een berichtje. Heb jij nog tips, of tips nodig over hoe je het beste je tijd kan besteden op Gamescom, stel ons al je vragen en wij zullen je zo goed mogelijk helpen!
Wij zien graag zoveel mogelijk van jullie op dit geweldige evenement en wij wensen iedereen een geweldige paar dagen toe, have fun people!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →