30 mei 2024

Gamescom: Forza Horizon 4

Gamescom 2018 zit weer op, zo waren er veel bezienswaardigheden die je aandacht trokken. Forza Horizon 4 was ook weer goed aanwezig, zo stond er weer een vette bak in de spotlights. De demo hebben we ook even gespeeld.

Playground Games was ook weer van de partij, zo hadden zij een vette bak meegenomen. De McLaren Senna staat dit jaar op de front van de game en natuurlijk was deze auto aanwezig in de zaal. Een paar foto’s moesten gemaakt worden.
 
Forza Horizon 4 was dit jaar ook speelbaar op Gamescom, net zoals alle voorgaande jaren, heeft Playground Games goed werk geleverd. Helaas was er geen nieuwe content aanwezig. De demo die speelbaar was, was eerder dit jaar al laten zien op E3.

Met veel ervaring in de voorgaande games viel Forza Horizon 4 natuurlijk niet tegen. De game handelde net zoals zijn oudere broer, echter zijn er toch veranderingen gemaakt. Zo heeft de game een seizoenen systeem, elk landschap ziet er dus anders uit. Ook zal je auto zich anders gaan gedragen, dit heb ik vooral gemerkt toen ik in de sneeuw mocht rijden. Je auto glijdt heel erg op ijs en is onvoorspelbaar in de sneeuw.