20 februari 2024

Gamescom: Trials Rising Tandem Mode

Dit jaar stond Ubisoft weer met een nieuwe game van RedLynx Studios, natuurlijk hebben we het over Trials Rising. Dit keer brengt de serie een nieuwe manier van spelen met zich mee en wij hebben hem gecheckt!

RedLynx is weer terug met een nieuwe instantie van de Trials game. Trials Rising is een leuke race/platform game, dit keer in het thema van grote werelddelen. Nieuwe levels die weer voor frustratie zorgen maakt deze game net zo leuk als zijn voorgangers, dit keer zelfs met een nieuwe speelmethode.
Trials Rising Tandem Gamescom 2018
In Trials Rising kun je de singleplayer levels nu ook met een vriend behalen. De nieuwe gamemode heet Tandem, hierbij zit je met z’n tweeën op een motor. Samenwerking is hierbij van belang want de krachten zijn gesplitst. Daarmee bedoelen wij: iedere speler heeft 50% controle over de motor. Om levels zo snel mogelijk te behalen is communicatie een groot belang.
Rowdreas en ik hebben deze game mode gespeeld. Verbazingwekkend kwamen we snel door een paar levels heen, totdat we op de “Hard” en “Extreme” moeilijkheidsgraden kwamen. Deze zijn wel haalbaar met hele goede samenwerking.
Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen de bekende games van RedLynx; niet getreurd want Trials Rising brengt genoeg speelplezier!