15 april 2024

De gratis games van Playstation Plus voor september

De nieuwe gratis Playstation Plus games voor september zijn bekend. Nadat we vorige maand al getrakteerd waren op twee hele mooie games, hebben we volgende maand zeker geen klagen. Alhoewel er één wel heel sneaky is, zeker met de aankomende DLC in september.

Playstation Plus geeft namelijk in september de game Destiny 2 en God of War III Remastered gratis weg voor hun leden. Zeer handig zet om Destiny 2 bij de gratis line-up te voegen in september. 11 september namelijk komt de grote DLC Forsaken uit voor Destiny 2. Op deze manier zullen ze wellicht nieuwe spelers lokken naar Destiny 2. Mocht je dus altijd je twijfels hebben gehad bij de game, dan kan je hem nu gratis uit proberen.
De tweede headliner is God of War III Remastered. Kratos is inmiddels niet meer weg te denken bij de karakters van Playstation. Komende maand kan je genieten van de derde epos in de God of War serie. De lijst wordt verder afgerond met een aantal games die cross buy zijn samen met de PS3 of PS Vita. Onderstaand vinden jullie ook nog de lijst met gratis games van augustus. Deze gaan 3 september eruit. Dus wees er nog snel bij als je ze nog niet gehaald hebt.

De gratis games van september

Games van augustus die de PS  Plus verlaten

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement. Wat vind jij van de line-up van september? Laat het ons weten in de comments hieronder!