15 april 2024

Xbox Games with Gold september 2018

De nieuwe Games with Gold voor de maand september zijn bekend. En zoals elke maand zijn beide Xbox 360 games op de Xbox One te spelen door middel van backwards compatibility.

Als eerste voor de Xbox One mogen we Prison Architect downloaden. Deze game is beschikbaar voor de Xbox One en van 1 t/m 30 september gratis te downloaden.
Prison Architect
De tweede game die beschikbaar is voor de Xbox One is Livelock. Deze game mag je gratis downloaden van 16 september t/m 15 oktober.
Livelock
En natuurlijk voor onze Xbox 360 gamers is er ook wat leuks. We beginnen de maand met Lego Star Wars 3. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 september voor de Xbox 360 en met backwards compatibility ook voor de Xbox One.
Lego Star Wars 3
De tweede game die je voor de Xbox 360 mag downloaden is Monster World. Deze game mag je gratis downloaden van 16 t/m 30 september voor de Xbox 360 en ook deze is met backwards compatibility op de Xbox One te spelen.
Monster World

Xbox One

  • Prison Architect (1 t/m 30 september)
  • Livelock (16 september t/m 15 oktober)

Xbox 360

  • Lego Star Wars 3 (1 t/m 15 september)
  • Monster World (16 t/m 30 september)

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een Gold abonnement. Wat vind jij van deze line-up? Welke games ga jij komende maand downloaden? Welke games zou jij graag in de lineup van oktober willen zien? laat het ons in de comments hieronder weten.