20 mei 2024

Microsoft kondigt witte Xbox One X Fallout bundel aan

Microsoft heeft aangekondigd dat ze een speciale ‘Robot White’ uitvoering van de Xbox One X zullen uitbrengen. Deze zal uitkomen op 16 november in een bundel met Fallout 76.

Deze bundel zal geleverd worden met een standaard witte controller. Tevens zal de console voorzien zijn van een harde schijf van 1TB. De release van de bundel zal niet helemaal gelijk vallen met de release van Fallout 76. Deze zal op 14 november al verschijnen. Gamers die graag voor deze bundel gaan en wachten op Fallout 76, die zullen dan helaas nog twee daagjes extra moeten wachten. De bundel zal €499,99 gaan kosten en kan vanaf nu gereserveerd worden op de website van Microsoft.
white front
Microsoft heeft ook een Robot White Elite controller aangekondigd. Deze Elite controller is voorzien van rubberen handgrepen en een duurzaam metalen frame. De gebruiker kan op meerdere manieren de controller aanpassen. Aan de achterkant kunnen er 4 ‘paddles’ worden toegevoegd en elke gekozen knop kan hieraan worden toegewezen. Ook kunnen de triggers worden omgezet zodat ze minder ver ingedrukt hoeven te worden. Tevens worden er meerdere thumbsticks en een alternatieve D-pad meegeleverd. Op 16 oktober zal deze speciale uitvoering van de Elite Controller uitkomen en zal €149,99 kosten.

De Xbox One X is momenteel de krachtigste game-console op de markt. Zo kan deze games weergeven op 4K en een verbeterde grafische kwaliteit. Ook leidt dit tot soepelere framerates en kortere laadtijden. Tevens kan de console games en 4K Blurays afspelen met HDR. Er zijn al veel spellen beschikbaar die aangepast zijn voor de Xbox One X. Hier horen zelfs enkele Xbox 360 games bij. De Xbox One X is voorzien van een 8-core AMD processor en 12GB DDR5 geheugen. Dit leidt samen tot maar liefst 6 teraflops aan rekenkracht.

Xbox One Elite White Special Edition Controller op Xbox.nl

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →