15 april 2024

Forza Horizon 4 demo komt vandaag!

https://www.youtube.com/watch?v=VmQNo8xtcAg

Microsoft en Playground Games hebben aangekondigd dat er later vandaag een demo voor de nieuwe Forza Horizon 4 zal verschijnen. Wat er in de demo zit weten we niet, maar we kunnen je wel meer vertellen over de game!

Forza Horizon 4 zal dynamische seizoenen bevatten, deze zullen om de week veranderen. Je kan dus racen in het gladde sneeuw(winter)seizoen, of je kan tijdens de herfst de bladeren van je voorruit af gaan halen. Spelers kunnen wederom solo spelen of samen met vrienden/ vreemden een team vormen om samen het mooie en historische Groot-Brittannië te doorboren met het voertuig naar keuzen. De open wereld is wederom een gedeeld gebied met de always-online functie. Spelers kunnen collectibles vinden, door borden rammen en jumps zoeken. Rij in meer dan 450 voertuigen naar jouw keuze.
Je kan stunten, driften, racen, toernooien doen en ga zo maar door. De demo zal waarschijnlijk bedoeld zijn om jouw een idee te geven van de veranderingen in dit alweer vierde deel. Wat verwacht jij van deze demo? Laat het ons zeer zeker even weten in de reacties hier beneden, wij kijken alweer uit naar jullie reacties!
Forza Horizon 4 zal op 2 oktober 2018 verschijnen voor op de Xbox One en Microsoft Windows(PC).

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →