Forza Horizon 4 demo komt vandaag!

https://www.youtube.com/watch?v=VmQNo8xtcAg

Microsoft en Playground Games hebben aangekondigd dat er later vandaag een demo voor de nieuwe Forza Horizon 4 zal verschijnen. Wat er in de demo zit weten we niet, maar we kunnen je wel meer vertellen over de game!

Forza Horizon 4 zal dynamische seizoenen bevatten, deze zullen om de week veranderen. Je kan dus racen in het gladde sneeuw(winter)seizoen, of je kan tijdens de herfst de bladeren van je voorruit af gaan halen. Spelers kunnen wederom solo spelen of samen met vrienden/ vreemden een team vormen om samen het mooie en historische Groot-Brittannië te doorboren met het voertuig naar keuzen. De open wereld is wederom een gedeeld gebied met de always-online functie. Spelers kunnen collectibles vinden, door borden rammen en jumps zoeken. Rij in meer dan 450 voertuigen naar jouw keuze.
Je kan stunten, driften, racen, toernooien doen en ga zo maar door. De demo zal waarschijnlijk bedoeld zijn om jouw een idee te geven van de veranderingen in dit alweer vierde deel. Wat verwacht jij van deze demo? Laat het ons zeer zeker even weten in de reacties hier beneden, wij kijken alweer uit naar jullie reacties!
Forza Horizon 4 zal op 2 oktober 2018 verschijnen voor op de Xbox One en Microsoft Windows(PC).

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation