30 mei 2024

Twee nieuwe oude games voor Xbox One

Nieuwe oude games hoor ik jullie denken, voor de Xbox One zijn ze nieuw maar deze games zijn bijna 10 jaar geleden gereleased. Toch zijn er nog mensen die deze games (nog) niet gespeeld hebben.

Xbox One’s backward compatibility lijst heeft twee nieuwe additie’s gekregen, een van deze games is een favoriet. We hebben het hatuurlijk over Brutal Legend, gemaakt door Double Fine. Deze strategische actie game zit bordevol metal muziek en humor. De game die de bibliotheek update volledig maakt is Greg Hastings Paintball 2. Een fast-paced shooter met een andere draai dan de standaard FPS.
Brutal Legend was een relatief groot project van Double Fine. De hoofdpersonages in het spel zijn gebaseerd en ingesproken door Jack Black en Tim Curry. Door veel gamers heel goed geaccepteerd vanwege de diepgang in het verhaal, de muziek keuze maar ook de humor.
Greg Hastings Paintball 2 is echter een kleine release. Deze game heeft niet veel spelers gehad, wel is het een leuk alternatief ten opzichte van de meeste hedendaagse shooters. Game modes verschillen en een match kan snel voorbij zijn.