18 mei 2024

Jump Force onthuld vier nieuwe characters en release datum

Twee nieuwe personages van Yu Yu Hakusho en nog twee andere van Hunter X Hunter, plus vier originele verhaalpersonages ontworpen door de legendarische manga kunstenaar Akira Toriyama onthuld

Bandai Namco Entertainment Europe heeft 4 splinternieuwe speelbare personages onthuld die meedoen aan de strijd in Jump Force. Yusuke en Toguro van de favoriete klassieke manga Yu Yu Hakusho. Daarnaast Kirua en Kurapika van Hunter X Hunter. Bekijk ze hieronder in de trailer:

Bovendien zijn er vier gloednieuwe en originele verhaal characters aangekondigd, ontworpen door de enige echte legendarische manga artiest en maker van Dragon Ball, Akira Toriyama. Deze vier nieuwe personages sluiten zich aan bij Yugi Muto, protagonist van Yu-Gi-Oh! Die ook speelbaar zal zijn met zijn favoriete summoned Duel Monsters kaarten.

Er is ook een nieuwe real world stage onthuld. Het Himeji kasteel, een van de beroemdste Japanse monumenten, zal een arena worden voor deze personages om te vechten.
Tenslotte vertelt Bandai Namco Entertainment Europe verder nog dat de game word gelanceerd in februari 2019 met een seizoenspas. Deze pass voegt negen nieuwe personages toe aan de al indrukwekkende line-up van het spel. Evenals een Collector’s Edition die wordt geleverd met een exclusief diorama beeld dat de drie belangrijkste helden uit het spel bevat; Naruto, Luffy en Goku.
Jump Force

De JUMP FORCE Collector’s Edition bevat:

  • Een kopie van JUMP FORCE.
  • Season Pass, die 9 extra karakters bevat, die ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn.
  • 30cm exclusieve Diorama van Naruto, Luffy en Goku.
  • Jump Force Steel Book
  • 3 Art Boards (28x28cm)

Alle spelers die een versie van de game vooraf bestellen, ontvangen ook een nieuw lobbyvoertuig en drie exclusieve avatar kostuums.