15 april 2024

Nieuwe Devil May Cry 5 trailer laat Dante zien

Capcom heeft de deluxe edition van Devil May Cry 5 aangekondigd. Deze komt met een boel extra’s. Ook verscheen er een nieuwe trailer, voor een oude bekende; Dante!

De Devil May Cry 5 deluxe edition komt inclusief drie Devilbreaker wapens, waarvan eentje speciaal voor het eten van pasta bedoeld gaat zijn. Ook komen er live-action cutscenes, twaalf originele soundtracks en extraatjes als een motor-wapen voor Dante. Deze editie zal natuurlijk ietsjes meer kosten dan de originele. Bekijk de trailer hier beneden:

Zoals je ziet zijn de vijanden weer bruut en smerig, zijn de wapens weer groot, lang of gloeiend en is de combat weer volledig over-de-top. Dit is de DmC waar iedere fan naar uit kijkt. Ik bedoel, Dante is letterlijk met zijn motor (die hij doormidden trekt) mensen tegen de muren van de alternatieve wereld aan het meppen… Op Gamescom merkte wij dat de combat wel een iets meer tactische denkwijze vereist dan in voorgaande titels. Devil May Cry 5 lanceert op 8 maart 2019 voor de PC, Playstation 4 en de Xbox One. Bekijk hier beneden; De Pasta Breaker!
Devil May Cry 5
Ga jij DmC-V spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jullie meningen over wat er tot nog toe van de game bekend is!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →