27 mei 2024

Hunt: Showdown creëert bloedstollende storyline

Horrorfans opgelet, zijn jullie al bekend met het spel Hunt: Showdown? Zo niet, dan wordt het toch eens tijd. Het spel valt nog onder vroegtijdige toegang, maar de storyline begint al echt te groeien!

Duik mee in een huiveringwekkende game vol monsters, zombies en bloeddorstige online spelers in het spel Hunt: Showdown. Het spel is online en jij als bounty hunter bent opzoek naar je monster, die moet je afmaken en dan je bounty naar de bestemde plek brengen. Lever je de bounty in, dan krijg je een grote zak met geld! Helemaal leuk, er is alleen één klein probleem, buiten alle andere monsters. Andere bounty hunters zijn óók opzoek naar jouw bounty… Het spel bevat dus ook een player versus player aspect. Zorg dat niemand je bounty steelt en reken af met wie het probeert.
Hunt: Showdown
Het mooie aan een early access game is dat je samen met het spel mag groeien. Stukje bij beetje, update na update kom je dichter bij het uiteindelijke spel. Niet alleen met graphics, speelstijl en online mogelijkheden, maar ook echt met de storyline. Hunt: Showdown komt bijna wekelijks met nieuwe stukken verhaal. Over de monsters die er zijn en ook over alle belangrijke plekken in het spel. Bijvoorbeeld het slachthuis waar je vaak komt, maar ook de geschiedenis van de Healing Waters Church, de mooie kerk. Leer gaandeweg dus meer over de plek waar je speelt, vecht en ontdekt.
Hunt: Showdown
Met de leuke stijl van schrijven en de artwork zijn de verhalen het zeker waard. Op deze manier kan je je nog dieper storten in de moerassen van New Orleans, Louisiana. Lees je in en ga alleen of samen opzoek naar de Butcher of de spin, maar wees de andere spelers te snel af. Gebruik de kennis van de geschiedenis lessen en domineer de map! Lees alle verhalen op de website van Hunt: Showdown en wordt zo de beste bounty hunter.
De uitgever van Hunt: Showdown, Crytek, heeft aangegeven zeker een jaar in early access modus te blijven. De release zal rond februari 2019 zijn mocht dit niet uitgesteld worden.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →