26 mei 2024

Mojang kondigt Minecraft: Dungeons aan

Mojang kondigt iets groots aan voor Minecraft fans. Een volledig-nieuwe Minecraft titel komt naar het licht in een aankondigingstrailer! Mojang wilt de franchise liften naar nieuwe genres, in dit geval wordt het een dungeoncrawler die jij met drie andere vrienden kan spelen.

Minecraft: Dungeons zal deze switch-up van start moeten laten gaan. In de trailer hier boven zie je een introductie tot deze nieuwe titel, eentje met vrij spannende muziek al zeg ik het zelf. De game werd onthuld op de MineCon-livestream afgelopen weekend. De combat zal ‘hack & slash-snel’ zijn. De game komt uit in 2019, tot nog toe is deze aankondiging alleen voor PC, maar Xbox zal sowieso niet uitgesloten worden, deze versie komt hooguit op een latere datum. Er zijn zeer zeker nog meer games als Minecraft: Dungeons in ontwikkeling, zodra hier iets over bekend gaat zijn, kan je dat natuurlijk ook bij ons lezen!
Afbeeldingsresultaat voor minecraft: dungeons
Wij als redactie hebben toevallig een hernieuwde liefde gevonden voor de reguliere versie van Minecraft en zijn druk bezig met het bouwen van onze man-caves, misschien posten we zelfs het resultaat nog ;). Minecraft: Dungeons komt in ieder geval ergens in 2019 uit, dit zal waarschijnlijk in de lente of zomer worden, maar nog niks is zeker! Laat ons weten wat jij van de aankondiging vind in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →