Jagex wilt Warding skill toevoegen aan OldSchool Runescape

OldSchool Runescape is inmiddels 5 jaar oud, maar dit vernieuwde beestje van het alweer erg oude beestje zit in een sneltrein en Jagex blijft de game verbeteren en uitbreiden. Een onderdeel van deze uitbreiding zal de nieuwe skill, Warding worden.

Tijdens Runefest 2018 laat Jagex nieuwe content zien voor Runescape en OldSchool Runescape. Een onderdeel van de nieuwe content die Jagex wilt toevoegen aan de Old School versie van de game is Warding.
Warding is een nieuwe productie skill vergelijkbaar met Smithing en Crafting. Met Smithing kan je melee armour maken en met crafting is het mogelijk om ranged gear te maken. Het doel van Warding is ongeveer hetzelfde, maar dan voor de Magic Skill. Spelers kunnen in de wereld op verschillende manieren materialen verzamelen om vervolgens magic gear te craften. Het doel is dat er zowel nieuwe als bestaande gear-items gemaakt kunnen worden. Welke uiteindelijk aan de game worden toegevoegd is aan de spelers. Deze zullen in de gebruikelijke in-game polls aan bod komen, net als de skill zelf.
Jagex heeft aangegeven dat er veel vraag is naar een manier om magic armour te maken. Dit is het moment waarop Jagex spelers de kans gaat geven om te stemmen voor deze nieuwe skill. Nog voor deze nieuwe skill in de polls terecht gaat komen zal Jagex eerst polls gaan houden omtrent een Zeah uitbreiding genaamd Kebos Lowlands.
Wij hebben met Mod Mat K gesproken omtrent de verschillende soorten content die Jagex gepland heeft voor OSRS. Het hele interview zullen wij volgende week uploaden voor de volledige details. Het komt er op neer dat Jagex een hoop ideeën heeft voor nieuwe content, maar dit eerst met de spelers wilt kortsluiten voordat het in de volledige game geïmplementeerd wordt.
Speel jij nog dagelijks Runescape of OldSchool Runescape? Kijk jij uit naar deze nieuwe skill?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation