1 maart 2024

Nieuwe Mythical Pokémon Meltan gevangen in Pokémon GO

Na de recente ontdekking van Meltan, kunnen The Pokémon Company International, Niantic, Inc. en Nintendo nu meer informatie over deze nieuwe Mythische Pokémon onthullen en hoe deze kan worden gevangen in Pokémon GO en worden overgedragen aan Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Sinds de ontdekking van de nieuwe Pokémon zijn Professor Oak en Professor Willow hard aan het werk geweest om onderzoek te doen naar Meltan, en zij hebben hun nieuwste bevindingen gedeeld in een gloednieuwe video. Bekijk de video hieronder. Pokémon GO spelers kunnen het lopende onderzoek van professor Willow naar Meltan ondersteunen met de introductie van nieuwe speciale onderzoekstaken die deze winter naar de app komen.

Spelers die Meltan hopen te vangen, kunnen het gedrag van deze Pokémon bekijken in onderstaande video. Het lijkt erop dat Meltan erg nieuwsgierig is en dol is op metalen voorwerpen

Over het algemeen zal het sturen van Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! ertoe leiden dat spelers bepaalde items in de app ontvangen, zoals snoepjes voor de soort verzonden Pokémon. Echter, de eerste keer dat spelers een Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee ! sturen kunnen ze een heel bijzonder item ontvangen – een Mystery Box.
Zodra de Mystery Box is geopend in Pokémon GO, zal Meltan in het spel verschijnen en kunnen spelers proberen het op dezelfde manier te vangen als andere Pokémon. Wanneer Meltan is gevangen, kan het worden overgezet naar een GO park in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! Spelers kunnen ook een Mystery Box krijgen wanneer ze Pokémon sturen naar een Pokémon : Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! spel van hun vrienden. Nadat het is gebruikt, wordt de Mystery Box gesloten en kan deze pas na een bepaalde tijd weer opnieuw worden geopend. Op dat moment moet de speler weer een Pokémon versturen.
Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zal op 16 november 2018 exclusief beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.