26 mei 2024

Sinnoh Region onderweg naar Pokémon Go

Pokémon Go is en blijft, for some reason, één van de meest populaire mobile games. Spelers gaan er nog dagelijks op uit om verschillende Pokémon te vangen binnen de huidige drie generaties die de game bevat.

Nu is het zo, dat Niantic aankondigt dat de vierde generatie onderweg is. Er is nog geen datum bekend voor dit fenomeen maar dit zal geheid voor de Kerst het geval zijn. Maar waar zorgt die vierde generatie nu precies voor? Nou, er zijn in totaal 107 verschillende beestjes om te vangen. Maar ook oude bekenden zullen nieuwe evoluties gaan krijgen.
Zo kan Rhydon nu evolueren tot Rhyperior en zo kan Roselia evolueren in Roserade. Er zullen drie nieuwe starters komen en de vierde generatie staat ook wel een beetje bekend als één van de vetste in het kader van Pokédesigns. Wanneer de generatie daadwerkelijk zal komen, weten we dus nog niet. Zo blijft het nieuws natuurlijk vrij kort, misschien kan ik jullie blij maken met jullie een idee te geven over de designs voor deze vierde generatie;
Gen 4 Sinnoh Region Pokémon
De Sinnoh Region is dus daadwerkelijk onderweg. Ben jij enthousiast over de nieuwe toevoeging die komen gaat? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →