28 mei 2024

Het nieuwe Overwatch Event!

De Halloween Terror is losgelaten op de servers van Overwatch! Huiver zachtjes achter je computer en ga los bij het terugkerende event van het Blizzard.
Overwatch is een echt teamspel. Speel in groepen van zes tegen zes, met spelers van over de  gehele wereld! Maak een goed team door te kiezen uit één van de achtentwintig heroes. Tank, support of een hero met lekker veel damage. Speel verschillende gamemodes op veel diverse mappen. Speel speciale spellen in de Arcade of creëer je eigen spel. Blizzard zorgt voor een aantal keer per jaar voor leuke events. Zo ook The Halloween Terror, 2018.
Overwatch
Zoals altijd komen er per event een aantal nieuwe skins, sprays en meer uit. We krijgen negen nieuwe, enge en leuke skins. Moira, Sombra, Pharah, Wrecking Ball, Mei, Soldier, Widow Maker, Doomfist en McCree hebben dit event nieuwe skins mogen ontvangen. Speel de arcade voor lootboxes, spendeer in-game gold, level of koop de boxen om de nieuwe skins te mogen ontvangen. Natuurlijk zijn de skins van vorige jaren weer verkrijgbaar!
De game-mode Junkenstein’s Revenge is ook weer teruggekeerd. Speel met een select aantal heroes tegen de slechte professor Junkenstein. Hij zal al zijn terror op jou en je team loslaten. Bekende heroes zijn de slechteriken en proberen alles om jullie te laten verliezen. Ben jij tilt-proof genoeg om deze mode in alle gradaties uit te spelen?
Overwatch
Ook zijn er twee nieuwe highlight into’s van Winston en Brigitte. Tot slot nog één nieuwe emote van Bastion. Er is dus geen excuus om niet kei hard te gaan farmen voor die lootboxes! De nieuwe content is het meer dan waard. Speel mee met het event van 9 tot 31 oktober.
Welke skin wil jij graag bemachtigen, laat het ons weten in de comments!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →