Geen Cross-Play voor Diablo 3

Zoals al bekend is Blizzard’s Dungeoncrawler Diablo ook onderweg naar de Nintendo Switch. De PC franchise heeft Diablo 3 al geport naar Playstation 4 en Xbox One. De Switch is ook eindelijk aan de beurt.

Nu de klok rond is, gaan er verschillende geruchten de rondte over zogenaamde cross-play voor Diablo 3. Nu Sony eindelijk groen licht heeft gegeven voor Fortnite cross-play zou deze feature een standaard kunnen worden binnen third-party games. Helaas, gaat deze lol niet op voor Diablo 3. De game zal geen cross-play ondersteunen tussen PC en consoles. Consoles onderling kunnen ook niet met elkaar communiceren tenzij Playstation spelers samen met Playstation spelers, spelen.
Alhoewel het niet aan de horizon ligt, wordt de feature niet uitgesloten voor de toekomst. Blizzard meldt dat er voorlopig geen plannen te zijn:

“While we love the idea of bringing our players together across platforms, we do not have any plans to implement cross-platform gameplay for Diablo at this time.”

Kijk jij uit naar Blizzard’s Diablo 3 op Nintendo Switch? De game zal met alle DLC ingebakken verkrijgbaar zijn. Mis jij de cross-play feature in deze titel? 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation