21 mei 2024

Destiny 2: Festival of the Lost Trailer op YouTube geplaatst

Bungie heeft op YouTube een trailer geplaatst voor het aankomende Festival of the Lost. Het evenement zal vanavond beginnen en eindigt op 6 november. Tijdens het evenement krijgen spelers dubbele Bright Engrams, kun je maskers verzamelen en een Auto Rifle.

Festival of the Lost keert dit jaar terug naar Destiny 2. Het evenement begint vanavond en zal duren tot en met 6 november. Tijdens het evenement kunnen spelers meerdere cosmetische items verzamelen, zoals maskers en ghosts. Deze cosmetische items kun je op twee manieren verkrijgen. De ghosts en sparrows komen uit speciale Bright Engrams, die je zult verdienen naast de normale als je een level omhoog gaat. De masks kun je kopen met een currency, die je kunt verdienen met een nieuwe gamemode genaamd the Haunted Forest. De Haunted Forest is een horde mode in de Infinite Forest, waarin je in 15 minuten zoveel mogelijk vijanden moet neerschieten.

Drukke week

De aankomende week is een drukke week voor Destiny 2-spelers. Er gebeurt namelijk nog veel meer naast Festival of the Lost. Iron Banner keert weer terug in deze week en komt gepaard met double en triple valor dagen. De bounties van Iron Banner zijn aangepast en geven nu allemaal een powerful reward. Het eerste deel van de week verdien je elke Crucible Match double valor en het tweede deel van de week krijg je triple valor. Dit is handig om gebruik van te maken voor spelers die de Redrix Broadsword willen vrijspelen. En het blijft niet bij deze twee activiteiten. Het is aankomende week ook de derde week in de cyclus van de curse in de Dreaming City. Dit betekent dat The Shattered Throne dungeon weer beschikbaar is en het tijd is om de Malfeasance quest te krijgen in Gambit. Er is dus meer dan genoeg om te doen als Destiny 2-speler.