2 maart 2024

MediEvil Remake: Eerste gameplay beelden vrijgegeven

Het is weer een reis terug in de tijd, de tijd dat de Playstation 1 net uit was en MediEvil een ervaring biede die tot op heden nog een speciale plek in je hart heeft.

Sony snapt de nostalgie die vele van ons nog hebben van de game en dat laten ze in de eerste gameplay trailer zien.
De MediEvil Remake werd aan het einde van 2017 tijdens het PSX-evenement bekend gemaakt. Daar werd een korte teaser getoond en sindsdien hebben we geen nieuws meer gekregen.
MediEvil is een action-avonture game waarin spelers het verhaal volgen van Sir Daniel Fortesque, een voormalige kapitein uit het koninklijk leger, die op een zeer komische manier is gestorven in een oorlog.
De manier van zijn sterven heeft hem wereldwijde roem gegeven op een erg ongewenste manier. Waardoor iedereen die hij tegenkomt geen vertrouwen in zijn vaardigheden heeft.
Ondertussen probeert de duistere tovenaar Zarok de wereld te overheersen met zijn demonen leger en het is aan Sir Daniel Fortesque om Zarok te stoppen.
De remake van MediEvil moet exclusief op PlayStation 4 verschijnen en 4K ondersteunen. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend, maar we weten wel dat de game voor 2019 op de planning staat.