Stan Lee, de mede-oprichter van Marvel, is overleden

Gisteren kwam het nieuws naar boven dat Stan Lee is overleden. Stan Lee is de mede-oprichter van Marvel en de bedenker van enkele bekende superhelden. Hij is overleden op 95-jarige leeftijd.

Het is een van de bekendste gezichten voor comic book fans, Stan Lee. In zijn leven heeft hij meerdere superhelden bedacht, zoals Spider-Man, de Hulk en de Fantastic Four. Daarnaast heeft hij altijd een groot aandeel gehad in de geschiedenis van Marvel Comics. Hij staat het meest bekend om de revolutie die hij ontketende toen hij striphelden op een andere manier ging beschrijven. Voor het werk van Lee waren striphelden altijd perfecte mensen geweest. Maar Lee veranderde dit standaard concept van de superheld en gaf ze imperfecties, zoals hebzucht. Deze gewaagde zet heeft de stripboek schrijver een van de grote namen gemaakt in de comic wereld. Hij heeft lange tijd aan het hoofd gestaan van Marvel Comics en werd het gezicht van het bedrijf op stripboek beurzen. In zijn latere leven heeft Lee vooral een aantal kleine rollen gespeeld in Marvel films. Zo is hij bijvoorbeeld de kapper van Thor in Thor: Ragnarok.
Gisteren kwam echter het nieuws naar boven dat Stan Lee overleden is. Hij is op 95-jarige leeftijd overleden aan een longontsteking. Zijn vrouw is vorig jaar overleden ook op 95-jarige leeftijd. De enige overgebleven persoon van hun gezin is hun dochter Joan Celia. Hun dochter bracht het nieuws naar buiten over het overlijden van haar vader.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation