30 mei 2024

Nieuwe Pokémon film krijgt eerste trailer: Pokémon Detective Pickachu

Vrijdag komt de nieuwe Pokémon Let’s Go game uit voor de Nintendo Switch. Maar volgend jaar worden de Pokémon fans nog een keer getrakteerd op iets nieuws. Dit keer in de vorm van een gloednieuwe film: Pokémon Detective Pikachu. Tijdens de eerste trailer zien we gelijk dat alle Pokémon tot leven zijn geroepen met CGI.

Pokémon Detective Pikachu wordt de eerste “levensechte” film. Opnieuw zien we een verfilming komen van een game en anime. Bij het zien van de trailer gingen de nek haartjes toch lichtelijk overeind. Want een verfilming van een anime of game is niet altijd even succesvol(Dragonball bijvoorbeeld). De stem van Detective Pikachu is niemand minder dan Ryan Reynolds. In de trailer zien we ook andere Pokémons voorbij komen, Jigglypuff, Psyduck, Charizard en mr. Mime maken hun opwachting in de film.
Voor de vertolking van de menselijke rollen zien we Justice Smith de hoofdrol spelen van Tim Goodman. Kathryn Newton speelt Lucy de jonge dame met de Psyduck in de trailer en de vrouwelijke hoofdrol speelster. De film heeft Rob Letterman als directeur en die kennen we wel van onder andere Shark Tale. De film wordt verwacht in de zomer van 2019.
Op de website van Pokémon Detective Pikachu kan je alvast meer inlezen van de film en een kleine zoektocht spelen.