Hogere Stash Limit en meer verbeteringen voor Fallout 76

Fallout 76, de game die met zijn lancering een hele hoop problemen met zich mee bracht begint zich te stabiliseren. Problemen worden met een rap tempo aangepakt. Bugs worden langzaam eruit gefilterd en de game ziet in december veel Quality of Life (QoL) updates.

De update van volgende week ziet eindelijk de toename van de Stash Limit. De update van 4 december voegt een aantal QoL updates toe aan de game en lost ook een paar vervelende bugs op.

  • Stash Limit zal verhoogd worden van 400 naar 600. Bethesda gaat in de toekomst de Stash Limit nog meer opschroeven zodra ze zeker zijn dat dit geen probleem vormt voor de stabiliteit.
  • Spelers zullen vanaf nu twee of drie items krijgen na het verslaan van een boss-level monster. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en level van het monster.
  • Spelers die worden geraakt door de Cryolator kunnen nu ook bevriezen als ze lang genoeg geraakt worden. Het effect van de kou zal echter nog maar 30 seconden actief zijn, in plaats van 2 uur.
  • Je kunt nu ook bij andere landmarks terugkeren als je dood bent wanneer je teveel spullen bij je hebt. Voorheen kon je enkel spawnen bij Vault 76 als je overgewicht had.
  • Bethesda heeft een aantal bugs gefixt waarbij spelers vast komen te zitten in Power Armor. Niet al deze bugs zijn gefixt, Bethesda onderzoekt nog naar de overige gevallen.

Een week later, op 11 december zien we een update die niet sneller kan komen. Deze focust zich op de C.A.M.P. en SPECIAL.

  • PC spelers zullen op 11 december een Push-To-Talk optie krijgen, FoV slider en support voor 21:9 resolutie.
  • Na het behalen van level 50 kunnen spelers kiezen voor nieuwe Perk Cards, of SPECIAL points opnieuw toekennen aan een andere skill.
  • Je C.AM.P. zal niet meer automatisch geblueprint worden na deze update. Als je in een server komt waar iemand anders jouw plaats bezet, kan je er voor kiezen om je kamp te verplaatsen. Indien je geen nieuwe locatie kiest en een nieuwe server instapt zal jouw C.AM.P. zich bevinden op de plaats waar je deze hebt neer gezet!
  • Een nieuwe C.A.M.P. feature zorgt er voor dat je objecten in jouw kamp gebied kunt verwijderen. Kleine bomen, keien en andere obstakels zodat je makkelijker je kamp kunt plaatsen en het er wat netter uit gaat zien!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation