30 mei 2024

Assassin's Creed Odyssey krijgt eerste DLC!

Welke gamer kent de Assassin’s Creed franchise niet? Met de begin game Assassin’s Creed tot aan Assassin’s Creed Odyssey, Ubisoft trakteert ons al jaren op goede storylines, prachtige karakters en spannende plottwists. Als kers op de taart krijgt Assassin’s Creed Odyssey DLC erbij. ‘Legacy of the First Blade’ is de naam van de DLC.

Assassin’s Creed Odyssey speelt zich af in het oude Griekenland. Het spel speelt zich af tijdens de Peloponnesische Oorlog. Het draait om de strijd tussen Athene en Sparta. Jij als speler moet een keuze maken, speel je als de vrouwelijke Kassandra of als man genaamd Alexios. Beide stammen de personages af van Leonidas de Eerste van Sparta. Deze tijd staat bekend om de Goden, helden van Griekenland en oorlog. Maak de juiste keuzes, vecht voor je ideologen en wordt een legendarische held!
Assassin’s Creed Odyssey
Een zeker kwaad vormt zich en slacht grote getalen aan onschuldige burgers af. Ze zijn op zoek, op zoek naar jou ‘The Tainted Ones’… Jouw missie? De slechteriken verslaan voor dat ze jou afmaken en er niemand meer in leven is buiten hen. In de trailer zien we opnieuw een stukje met boten, wij als ervaren piraten van Assassin’s Creed Black Flag draaien onze hand er niet meer voor om. Verder krijgen we een kijkje naar de geschiedenis van de bekende Hidden Blade. Wie gebruikte hem als eerst? Een groot stuk geschiedenis en een terugblik naar de origine van de eerste Assassin. Een DLC met goede zaken in het vooruitzicht.
Wij echte Assassin’s mogen vanaf vier december ons wagen aan de Assassin’s Creed Odyssey: Legacy of the First Blade. Dus vergeet hem vooral niet op je Sinterklaas lijstje te zetten!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →