20 mei 2024

Gratis content update voor Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

Het langverwachte seizoen 2 is gearriveerd op de pc versie van Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr, waarin het thema van de Blood God, Khorne, wordt geïntroduceerd.

Een onverwachte Chaos strooptocht in de gewelven van een gerenommeerd Navigator House onthult een verontrustend nieuw conflict in een in de steek gelaten regio van de Caligari sector. Het spoor van begraven geheimen leidt naar een plek die niet eens zou mogen bestaan. Dit ontketent het tij van bloedbaden dat binnenkort hele planeten zal overspoelen als de agenten van de Inquisition de chaos van Khorne, de Chaos God van oorlog, woede en haat niet kunnen stoppen.
Het nieuwe seizoen voor Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr zal de bloeddorstige volgers van Khorne in de Caligari Sector loslaten. En een nieuwe Subsector openen met nieuwe sterrenstelsels, de Daemons van Khorne introduceren en de visueel verbluffende en macabere gameplay-mechanica. Terwijl twee gloednieuwe onderzoeken het duistere verhaal zullen vertellen achter het bestaan van de Voidrippers, het unieke sandbox Chaos Space Marine Chapter dat Khorne aanbidt.

Seizoen twee op pc voegt het volgende toe:

  • Nieuwe vijandelijke factie: Khorne
  • Nieuwe subsector: vier nieuwe systemen, met een verhoogd Power Rating en met tal van nieuwe points of interests
  • Nieuw verhaal: twee nieuwe onderzoeken
  • Level cap verhoogd van 70 naar 80

Seizoenen zijn gratis content-patches met een zeer sterk centraal thema. Met elk seizoen zullen we nieuwe vijandtypen, nieuwe onderzoeken en nieuwe conflicten introduceren. Seizoen 2 komt ook op een later tijdstip op PlayStation 4 en Xbox One.
Seizoen 2 van Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr is nu gratis te downloaden.