30 mei 2024

Guild Wars 2: Roller Beetle Racing is gearriveerd!

Dat Guild Wars 2 altijd unieke features bevat is ondertussen voor de meesten wel een feit. Nu komen ze met iets, iets waar iedereen op hoopte; Roller Beetle Racing! En alsof de feature zelf nog niet genoeg is, hangen er ook prijzen aan vast.

Je kan je namelijk op de website van Guild Wars 2 inschrijven voor dit Roller Beetle Racing evenement! Je kan altijd meedoen, maar als jij jezelf inschrijft, kan je een aantal dingen winnen. De hoofdprijs is bijvoorbeeld een auto, een Kever om precies te zijn. Maar er zijn ook prijzen als een gamer-kit van Razer, een desktop van Alienware en een volledige reis. Het evenement begon gister, dus het is nog lang niet te laat om zelf mee te doen.

Er zijn vijf locaties om in te racen, allemaal met hun eigen indeling en grootte. Deze Roller Beetle is één van de mounts die Guild Wars 2 introduceerde na Path of Fire, deze mount kwam iets later in de Living World episodes. Het is niet heel moeilijk om de mount te krijgen als je hem nog niet hebt! Het coole is wel, je kan ermee driften, ik bedoel..
Ga jij meedoen met de races? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →