30 mei 2024

The Last Remnant Remastered Nieuwe graphics en story trailer

Het is alweer een tijdje geleden dat The Last Remnant is uitgekomen voor de Xbox 360, 2008 om precies te zijn. Toen der tijd was The Last Remnant een technisch en grafisch hoogstandje die op de Unreal Engine 3 het maximale van de console deed benutten.  Nu tien jaar later kunnen wij er weer van gaan genieten.

De Game komt 8 December terug in een volledige remaster voor de PS4. Wat deze remaster bijzonder maakt is dat het een overstap heeft gemaakt van de Unreal Engine 3 naar de UE4, dit geeft de ontwikkelaar veel meer mogelijkheden waardoor het eindresultaat veel beter zal zijn dan haar voorganger.
De release komt steeds dichterbij en Square Enix heeft nog een tweetal trailers vrijgegeven die gericht is op nieuwe toetreders en veteranen van de serie.
Bekijk hier de Discover the Remnants trailer om meer over het verhaal te weten te komen.

Ben je benieuwd hoe de graphics er uitzien op de UE4? bekijk hier een trailer waarin de verbeteringen van de verschillende omgevingen te bewonderen valt.

De verbeterde graphics zijn zeker een pluspunt en zal een grote factor gaan spelen in het succes van de game, maar is het genoeg om aan te slaan bij een nieuwe generatie gamers? geef ons jullie mening in de comments