28 mei 2024

De gratis PlayStation Plus games van december 2018

De donkere dagen staan voor de deur en de maand vol vreugdelijke festiviteiten is aanstaande. December staat altijd volledig in teken van cadeautjes. Playstation komt gelukkig al maandelijks met cadeautjes voor de Playstation Plus bezitters. Vandaag hebben we voor jullie de cadeautjes van de maand december.

Heb jij een PlayStation Plus abonnement dan kun je onderstaande PlayStation Plus games gratis downloaden. Soma is een game van Frictional Games en is een vervolg van de enge en sensationele Amnesia: The Dark Descent. De andere headliner van de maand december is Onrush. Onrush is een arcade race game die veel weg heeft van Burnout. De game focust zich meer op het uit de weg rammen van tegenstanders dan ze netjes inhalen. De volledige lijst aan gratis games vind je hieronder.

Hieronder de lijst van december 2018

De gratis Playstation Plus games van november zullen over een aantal dagen niet meer beschikbaar zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar enkele dagen te gaan.
Hieronder de lijst van november 2018

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement. Wat vind jij van de line-up van december? Laat het ons weten in de comments hieronder!