1 december 2023

Dragon Age nieuws komt in December

BioWare heeft in een blogpost laten weten dat we in de maand december nieuws mogen verwachten rondom Dragon Age. De schrijver van de blog geeft aan dat er binnenkort nieuws naar buiten gaat komen over een geheim Dragon Age project. Het is nog onbekend wat dit project inhoudt.

BioWare heeft gisteren op hun website een nieuwe blogpost geplaatst. In de blogpost worden een aantal onderwerpen en games besproken. Het begint met een kort verhaal over de stand van zaken rondom Anthem. BioWare geeft aan dat Anthem voorbij de Alpha-fase is en dat de developers nu bezig zijn met het testen van de game en het fixen van bugs. Dit gebeurt op een bijzondere manier bij BioWare. Ze geven namelijk developers de mogelijkheid om de game thuis uit te proberen, zodat ze zo snel mogelijk fouten kunnen ontdekken. Er is volgens de schrijver van de blog nog veel werk nodig om Anthem klaar te maken voor de release van 22 februari. Het is echter niet het enige waar developers bij deze game aan werken. Ze zijn ook al bezig met het creëren van nieuwe content dat na de launch gereleased gaat worden.

Dragon Age nieuws

De blogpost bespreekt naast Anthem nog een aantal andere games, maar eindigt met een geheimzinnige boodschap. Er wordt namelijk geteased dat er groot nieuws rondom Dragon Age zit aan te komen. De schrijver van het blog laat ons weten dat we in december nieuws krijgen over Dragon Age. Verder wil de schrijver er nog niks over kwijt. Het wordt dus afwachten.