20 mei 2024

Crash Team Racing Nitro-Fueled verschijnt juni 2019

Niet geheel onverwacht, maar niet onaangenaam toont Activision een oude bekende tijdens The Game Awards 2018. Crash Team Racing is terug, de old-school karting game verschijnt op de huidige generatie consoles.

De game wordt ontwikkeld door Beenox en uitgegeven door Activision, Thomas Wilson heeft het volgende te zeggen over de karting game.

“De liefde die fans voelen voor Crash Team Racing maakt duidelijk dat het meer is dan gewoon een leuke kart racing game en we vinden het geweldig dat we fans eindelijk kunnen laten zien waar we aan hebben gewerkt voor het twintigste jubileum,” zegt Thomas Wilson, co-studiohoofd bij Beenox. “We hebben Crash Team Racing helemaal opnieuw gemaakt, met alle personages en tracks die spelers zich herinneren, maar dan met nieuwe animaties en details die op het originele platform gewoon niet mogelijk waren. We kunnen niet wachten om te zien hoe fans in de online-multiplayer het tegen elkaar gaan opnemen.”

Net als de N’ Sane Trilogy zal Crash Team Racing de originele game bevatten, maar dan in een modern jasje. De game zal op 21 juni verschijnen voor Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Indien je de deluxe editie pre-orderd krijg je toegang tot exclusieve space-skins en Oxide’s hovercraft. Je kunt deze hovercraft ook in-game vrijspelen indien je geen deluxe edition aanschaft.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →