The Outer Worlds onthuld op The Game Awards

Obsidian komt met een nieuwe single player RPG genaamd The Outer Worlds.

The Outer Worlds zoals je kunt zien in de reveal trailer heeft een flinke dosis Fallout erin. Dit is niet raar omdat Obsidian, voorheen Black Isle Studios, de originele makers zijn van Fallout en de developers van Fallout: New Vegas. Met het tegenvallende resultaat van Fallout 76 kan deze game wel eens een mooie vervanging zijn. The Outer Worlds zal ergens in 2019 uitkomen voor de PS4, Xbox One en PC.
Bekijk hier beneden de Reveal Trailer en oordeel zelf.
https://www.youtube.com/watch?v=8g6GD_oHW0A
Ben jij op de hoogte van alle nieuwe aankondigingen tijdens The Game Awards 2018? Wij hebben (bijna) alles over het evenement voor jou verzameld. Check dus snel onze website voor al het laatste nieuws omtrent het evenement van vannacht!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation