25 februari 2024

The Outer Worlds onthuld op The Game Awards

Obsidian komt met een nieuwe single player RPG genaamd The Outer Worlds.

The Outer Worlds zoals je kunt zien in de reveal trailer heeft een flinke dosis Fallout erin. Dit is niet raar omdat Obsidian, voorheen Black Isle Studios, de originele makers zijn van Fallout en de developers van Fallout: New Vegas. Met het tegenvallende resultaat van Fallout 76 kan deze game wel eens een mooie vervanging zijn. The Outer Worlds zal ergens in 2019 uitkomen voor de PS4, Xbox One en PC.
Bekijk hier beneden de Reveal Trailer en oordeel zelf.
https://www.youtube.com/watch?v=8g6GD_oHW0A
Ben jij op de hoogte van alle nieuwe aankondigingen tijdens The Game Awards 2018? Wij hebben (bijna) alles over het evenement voor jou verzameld. Check dus snel onze website voor al het laatste nieuws omtrent het evenement van vannacht!