30 mei 2024

Anthem krijgt nieuwe trailer op TGA 2018

The Game Awards 2018 is nog in volle gang. Aankondiging na aankondiging volgt, maar Electronic Arts en BioWare willen toch nog iets meer van Anthem laten zien! Bekijk de nieuwe trailer hier beneden!

Deze trailer focust zicht meer op personages, het verhaal en de verschillende soorten monsters. Het lijkt erop dat de monsters er bruter uit zien dan dat de fans verwacht hadden. De gezichten lijken er al direct beter uit te zien dan bij Mass Effect: Andromeda! De game ziet er super uit, kijk hier beneden dan maar even de The Game Awards trailer voor Anthem, eindelijk..

Het lijkt erop dat de schurk een aardig slechte dag heeft gehad, wij hopen dat jullie nacht er beter uitziet! Wat vinden jullie van The Game Awards zover? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Bekijk ook even de nieuwe Far Cry aankondiging!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →