Far Cry: New Dawn verschijnt op 15 februari 2019

Eerder verscheen er al een teaser over een nieuwe Far Cry game. Vandaag, tijdens The Game Awards ontdoekt Ubisoft de gloednieuwe game met een gameplay trailer. De game zal 15 februari al verschijnen voor Xbox One, Playstation 4 en Windows  PC.

Opmerkelijk aan deze Far Cry game is dat hij wordt verkocht voor 39,99. Het zal dus geen volledige game zijn zoals we gewend zijn van Far Cry 5. Naar verwachting een soortgelijke ervaring als Blood Dragon.
Deze game speelt zich net als Far Cry 5 af in Hope County, maar 17 jaar na een globale nucleaire aanval. De mensheid heeft zich herpakt en zijn wederom verdeeld in verschillende samenlevingen. Elk met hun eigen regels om te overleven. Niet alleen de mens vormt een gevaar, maar ook dieren. Er zijn verschillende dieren die zijn aangetast door de radiatie, wat zorgt voor interessante nieuwe gemodificeerde wezens.
Er zal genoeg te doen zijn in de nieuwe versie van Hope County. Hier mee zal de game niet tekort doen ten opzichte van Far Cry 5. De trailer op Youtube bevat al een aantal informatie over de game. Voornamelijk key features, een introductie aan de personages en nog veel meer.
Far Cry: New Dawn verschijnt 15 februari voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation