30 mei 2024

Midwinter laat Scavengers zien

Midwinter, bekend van onder andere Battlefield en Halo, heeft de eerste beelden van Scavengers laten zien. Midwinter is een kleine studio maar heeft haar roots in een aantal triple-A titels. Ze zijn al enige tijd bezig met de nieuwe IP, waar we nu beelden voor hebben.
Midwinter is een kleine developer met ongeveer 20 medewerkers. Toch laten ze hier een indrukwekkend staaltje werk zien. Scavengers wordt een ambitieuze survival shooter die afspeelt in de nabije toekomst. Spelers zullen teams moeten vormen om zo de weersomstandigheden, de omgevingen en natuurlijk de vijanden te overleven.

Die vijanden zijn natuurlijk ook andere spelers. Scavengers wordt een co-opetition titel aldus de developers. Dat wil zeggen dat het een online co-op, maar ook competitieve game gaat worden. De debut trailer werd tijdens de Game Awards laten zien.
De game moet ergens in de loop van 2019 uit komen