25 mei 2024

Nieuwe PUBG map vandaag beschikbaar in TTS

Dat PUBG een nieuwe map zou krijgen was al een tijdje bekend. PUBG laat altijd een lange tijd niks horen, voordat ze iets tofs droppen. Die map komt vandaag!

Spelers die de Test Servers gedownload hebben kunnen over een paar uurtjes genieten van de nieuwe 6×6 map, die nu qua grootte in het midden zal vallen. Het nieuwe wapen voor de map zal de G36C worden en spelers kunnen sneeuwmobielen door de map heen vinden om zichzelf snel van A naar B te verplaatsen. Bekijk de teaser trailer hier beneden! Winter is coming… Vikendi is coming…

Playstation

Vandaag sluiten de PS4 pre-orders af. Spelers die de game voor PS4 kopen krijgen een gratis parachute skin en ook een backpack skin van The Last of Us en een outfit van Nathan Drake uit Uncharted 2. De PS4 versie zal de map nog niet krijgen, gezien alleen de PC hiermee begint in de test server. De Xbox zal waarschijnlijk de eerste console zijn die de map krijgt. Zodra hier meer informatie over naar het licht komt, check dan zeker onze website!
Wat vind jij van de aankondiging van deze sneeuw map? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Bekijk ook andere aankondigingen bij ons!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →