29 mei 2024

De Winter Wonderland Skins van Overwatch!

Eerder lieten we weten dat binnenkort (lees morgen) het Overwatch Winter Wonderland event in gaat. Een event waar we, net als buiten gamen, kunnen genieten van kerst, oud en nieuw en de heerlijke winter! Maar daarbij horen skins, en Blizzard heeft recent alle skins vrij gegeven. Wij geven je een update!

De Overwatch Skins zullen 11 december live gaan. Je kan de skins uit lootboxes krijgen, de rewards wanneer je bepaalde games wint of levels om hoog gaat. Ook kan je deze lootboxes kopen voor geld, een microtransactie. Of win bepaalde games in de Arcade Modus. Ook zal je de Skins kunnen kopen met in-game gold. Al deze nieuwe skins zijn Legendary en kosten dan ook 3000 Gold. De Skins van vorige jaren zullen goedkoper zijn en opnieuw te verkrijgen. Wees er snel bij, want na het event zijn de Skins een jaar lang niet te verkrijgen, pas weer bij de volgende Winter Wonderland events!
Ben je klaar voor een biathlon? Wel voor deze winter met de mooie magenta skin van Widowmaker. Een mooi pak voor de koude nachten buiten met je sniper, een muts om de lange haren te beschermen en een flitsende skiebril voor het perfecte schuttersoog voor de headshots.


Symmetra had al een Ice Skate Emote gekregen vorig jaar, maar nog geen mooie bijpassende skin. Maar treur niet langer! Jij kan het stralende middelpunt zijn met deze prachtige mint-groene skin. Een fleurig jurkje met mooie details. Genoeg pracht dat niemand ziet dat je stiekem tóch je team carried!


Hou jij van uitpakken? Wij ook, met deze nieuwe Bastion Skin wordt dat he-le-maal feest! Heel traditioneel qua kleuren, maar het staat super blitz bij onze lieve Bastion. Groene pakjes met rode strikjes. Feestelijker dan dat kan je de choke-point niet infiltreren denken wij!


Voel je je een beetje furry? Dan past de nieuwe Lúcio Skin wel misschien bij jou. Met schattige oortjes en een dodelijke “BOOP” maak jij Illios onveilig. De nieuwe Arctic Fox skin is een kleurrijke skin met dierlijke touch!


Zarya, ready for cuddles! Met deze nieuwe knuffelbare skin ziet Zarya er een stuk minder intimiderend uit! Maar wees wel op je hoede, want dodelijk blijft deze tank altijd… Maar nu is de dood verhuld in een schattige beren outfit!


En als mier-zoete kers op de taart: Suger Plum Fairy Mercy! Wees zoals de forum-huilers je noemen; OP, met deze prachtige Skin. Heal of Boost je teamgenoten en zie er ook nog eens fantastisch uit. Schitter als het middelpunt van je team maar blijf een gevreesd doelwit, ‘cause Heroes never die!


Het Overwatch Winter Wonderland Event duurt van 11 december tot 2 januari!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →