Heb jij de Anthem Alpha gespeeld? Mondje dicht!

Afgelopen weekend was Anthem voor het eerst speelbaar in een gesloten Alpha fase van vier sessies. Alles met betrekking tot de Alpha viel volledig onder NDA (Non-Disclosure Agreement), waardoor je niets over de game mocht vertellen of delen.

Je kan op tien vingers natellen dat niet iedereen in de kerk geboren is en zich wilt houden aan de regeltjes die EA aan ze voorleest. Eigen schuld, dikke bult zullen we maar zeggen.
https://youtu.be/3tLaf-SjpeA
Een streamer die kennelijk andere bedoelingen had dan zijn mondje te houden besloot om een stream op te zetten zodat iedereen mee kon kijken hoe hij Anthem speelde. Laten we zeggen dat de Anthem stream niet verder is gekomen dan het titelscherm voordat EA er een stokje voor heeft gestoken. Zijn Origin app liep vast. Bij het opnieuw opstarten van de app was zijn hele bibliotheek leeg.
Moraal van het verhaal: NDA’s zijn geen grap. Respecteer ze en ga er zorgvuldig mee om. De sancties die deze streamer heeft opgelegd gekregen zijn nog erg mild voor het verbreken van een NDA. Neem dit soort gevallen heel zorgvuldig door en lees je goed in voordat je aan de slag gaat met content wat onder een NDA valt. Vage impressies zoals “ik vond het wel leuk” is al een breuk van de NDA overeenkomst.
BioWare en EA hebben een speciaal Alpha forum opgezet voor Anthem waar alle kritiekpunten en problemen intern besproken kunnen worden. Alleen spelers die toegang hadden tot de Alpha speelsessies konden dit forum benaderen. Discussies op andere plekken zijn niet toegestaan. Dus heb jij afgelopen weekend de kans gekregen om de game al te spelen? Mondje dicht!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation