Kingdom Hearts III opening movie vrijgegeven

Het is nog maar een maand wachten op Kingdom Hearts III, om de hype nog een beetje op te krikken heeft Square Enix de ‘opening movie’ waarin de theme song “Face My Fears” wordt uitgevoerd door Hikaru Utada en schrik niet, Skrillex.

Skrillex is een zelfgenoemde Kingdom Hearts superfan, daarom dat hij samen met Hikaru Utada het nieuwe thema lied heeft gerealiseerd.
Kingdom Hearts III zal uitkomen voor de Playstation 4 en Xbox One in Japan op 25 januari, gevolgd door een Amerikaanse en Europese release op 29 Januari. Voor de echte fans komt er ook nog een limited edition PS4 Pro model.
De Engelse versie.

Ben je meer van het Japans? geen probleem, we got you.

Wat vind jij van deze nieuwe aanpak? het thema is een stuk anders dan wij in Kingdom Hearts tot nu toe gewend zijn. laat ons jullie mening horen in de comments

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation