26 februari 2024

Kingdom Hearts III opening movie vrijgegeven

Het is nog maar een maand wachten op Kingdom Hearts III, om de hype nog een beetje op te krikken heeft Square Enix de ‘opening movie’ waarin de theme song “Face My Fears” wordt uitgevoerd door Hikaru Utada en schrik niet, Skrillex.

Skrillex is een zelfgenoemde Kingdom Hearts superfan, daarom dat hij samen met Hikaru Utada het nieuwe thema lied heeft gerealiseerd.
Kingdom Hearts III zal uitkomen voor de Playstation 4 en Xbox One in Japan op 25 januari, gevolgd door een Amerikaanse en Europese release op 29 Januari. Voor de echte fans komt er ook nog een limited edition PS4 Pro model.
De Engelse versie.

Ben je meer van het Japans? geen probleem, we got you.

Wat vind jij van deze nieuwe aanpak? het thema is een stuk anders dan wij in Kingdom Hearts tot nu toe gewend zijn. laat ons jullie mening horen in de comments