21 mei 2024

Meer info over gratis Hitman 2 live content

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben onlangs informatie vrijgegeven over de gratis live content die deze maand naar Hitman 2 komt.

Inclusief nieuwe contracten, escalaties en de volgende Elusive Target missie. Hieronder kun je lezen wat er op stapel staat voor Hitman 2.
Hitman 2

Nieuwe Featured Contracts: Occupational Hazards (nu beschikbaar)

Alle Featured Contracts worden gemaakt door leden van de community en vervolgens toegevoegd aan het spel zodat alle spelers kunnen genieten. Voor Hitman 2 worden Featured Contracts gekozen op basis van thema’s. De eerste is ‘Occupational Hazards’, omdat alle contracten gericht zijn op banen en beroepen.

Nieuw Escalation Contract: The Aelwin Augment (13 december)

Escalation Contracts richten zich op hoe spelers hun vaardigheden en speelstijlen kunnen aanpassen aan de verschillende complicaties die Agent 47 kan tegenkomen. Dit nieuwe Escalation Contract vindt plaats op het mysterieuze eiland Sgàil en het zal zeker een gedenkwaardig bezoek zijn.

Hitman 2 Vakantie verrassing (16 december)

Blijf op de hoogte voor een tijdelijke verrassing met kerstthema die later deze maand verschijnt.

New Elusive Target: The Revolutionary (21 december)

Een nieuw Elusive Target komt 10 dagen in Santa Fortuna aan en je kunt de Casual Tourist met handschoenenpak ontgrendelen als het je lukt om het te voltooien. Meer details over dit contract zullen de komende weken beschikbaar zijn.

Nieuwe Escalation: The Turms Infatuation (27 december)

De maand wordt afgesloten met een escalatiecontract in Santa Fortuna.
Ga naar https://www.ioi.dk/hitman-2-december-roadmap/ voor de volledige HITMAN 2 december Live Content Roadmap.