De laatste Titans episode brengt een donkere versie van Batman

Titans is een DC serie die dit jaar begon, fans konden niet wachten op een serie die Robin in een spotlight zou brengen. Maar nu komt er iets wat de fans nooit hadden verwacht, een daadwerkelijk donkere versie van Batman

PAS OP! Dit artikel kan spoilers bevatten voor seizoen 1 van Titans.
De elfde aflevering en tevens seizoensfinale valt onder de naam Dick Grayson, maar hij wordt gepromoot als Robin vs. Batman! Fans zijn in rep en roer over een moordende versie van Batman die door Robin gestopt zal moeten worden, gezien een versie van Batman als deze nog nooit op televisie werd vertoond. De trailer liet een hoop vragen bij de fans liggen, die zullen tot de 21e moeten wachten op hun antwoorden, buiten dat komt de trailer binnenkort naar Netflix in ons kikkerlandje.

De trailer

Als je Titans nog niet gezien hebt, dan wordt dat echt eens tijd! Velen noemen dit de beste DC serie die op televisie te zien is, of dat waar is kan natuurlijk als subjectief worden bevat. het budget voor de serie lijkt in de laatste aflevering op een all-time-high te liggen aan de speciale effecten te zien. Batman is op een pad naar injustice, waar hij iedere schurk in koele bloede vermoord, zonder enige aarzeling van dien. Zo zie je een dode Riddler, Joker en Two-Face, die beelden zijn best schrikwekkend voor een superhelden show. Hoe zal dit uitpakken voor de personages, hoezo is Batman zo wild? Die vragen zullen op 21 december nog worden beantwoord!

Netflix

Titans is nu alleen nog op Amerikaanse televisie te zien, maar de serie zal vanaf 11 januari 2019 op de Nederlandse Netflix te zien zijn! Het volledige eerste seizoen zal direct op Netflix te zien gaan zijn! Wij zullen hem sowieso opnieuw gaan kijken, tegen die tijd zullen wij nog een in-depth review geven over de show en hoe deze in competitie gaat met andere shows! Shows als Arrow, Legends, The Flash en Supergirl zijn natuurlijk al verschillende andere shows die veel met elkaar doen qua crossovers, helaas zal Titans hier niet heel snel aan mee doen, maar fans blijven hopen! Ditzelfde geld voor Black Lightning.
Kijk jij Titans? Wat vind jij van de show? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation