Esports: Roster swaps in de off season van LCS

Vorige week hebben we de meest opmerkelijke roster swaps van de LEC besproken. Vandaag nemen we jullie mee naar de roster swaps van de LCS. Nu Europa is omgedoopt tot LEC, heeft Noord Amerika de NA LCS omgedoopt naar LCS. Ten opzichte van de LEC blijven de teams hetzelfde in de LCS. Dus kunnen we ons volledige concentreren op de swaps van de spelers.

Twee opmerkelijk swaps zien we gelijk bij de huidige nummer één van de LCS: Team Liquid. Na een succesvolle run in de NA LCS, back to back Champions, was Worlds een wat mindere hoogtepunt. Reden voor hun om versterkingen te halen voor het nieuw seizoen. En dat zijn niet de minste. Midlaner Jensen komt na jaren van dienst over van Cloud9. Maar daar blijft het niet bij. Voormalig Worlds Champion CoreJJ is binnen gehaald voor de Support positie. Samen met Doublelift, Xmithie en Impact ziet Team Liquid er weer gevaarlijk uit voor het nieuwe seizoen.
Team Liquid is echter niet de enige die een voormalige Worlds Champion heeft binnen gehaald. 100 Thieves heeft Bang voormalig teamlid van SKT1 en Faker binnen gehaald. Bang die de AD positie inneemt heeft twee keer de Worlds beker mogen optillen in zijn carriére. Bang werd altijd gezien als één van de beste AD’ers van de wereld naast Uzi en Rekkles. Bang gaat samen spelen met Ssumday, Anda, Huhi en Aphromoo.
Derde team in de LCS dat een voormalig Worlds Champion binnen heeft gehaald is OpTic Gaming. Midlaner Crown komt over na een teleurstellende seizoen bij Gen. G. Worlds 2018 was een regelrechte ramp voor Crown en Gen.G. Cloud9 heeft na het vertrek van Jensen, Nisqy uit Europa gehaald. Verder zijn er nog enkele interne roster swaps geweest waar spelers van teams zijn gewisseld.
Mocht je de spraakmakende roster swaps van LEC hebben gemist, dan kan je dat hier terug lezen: Esports: Roster swaps in de off season van LEC.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation