27 mei 2024

Playstation 4 Dreams Beta binnenkort van start

Dreams, een game waarbij je alles kan creëren, spelen en delen met elkaar. Een van de grotere games bij iedereen op het lijstje, krijgt binnenkort een beta.

We weten dat Media Molecule al een tijdje bezig is aan hun grote titel Dreams. Het bedrijf staat nu op een punt om meer van de game te laten zien. Zo heeft het bedrijf aangekondigd dat zij een beta gaan houden in januari. Wil je toegang krijgen tot deze beta dan zul je je moeten inschrijven via de website van Dreams. Het inschrijven zal later vandaag publiekelijk worden gemaakt.

De beta zal in de week van 7 januari van start gaan. Sommige mensen kunnen het spel vanaf de eerste dag spelen terwijl anderen later pas toegang krijgen. Zo heeft Media Molecule bekend gemaakt dat de uitnodigingen in vlagen verstuurd zullen worden. Als je op de nieuwsbrief geabonneerd bent kun je je nu al inschrijven voor de beta, ben je dit niet dan zul je moeten wachten tot 4 januari 2019. Hou er rekening mee dat niet iedereen beta toegang zal krijgen, wel probeert de studio om zoveel mogelijk mensen blij te maken. Voor mensen die hun eigen creaties hebben gemaakt in de beta, deze zullen overgedragen worden naar het volledige spel. Zo raak je je meesterwerk niet kwijt!
Media Molecule houdt deze beta omdat zij feedback willen verzamelen over de game. Voornamelijk zullen zij info gaan verzamelen over de spelerservaring met betrekking tot de tutorials, creative tools en andere aspecten. Om deze reden zal er geen Story Mode in de beta zitten, zo kan de ontwikkelaar de grote verassingen bewaren tot op de oorspronkelijke release. Ook zullen spelers die toegang hebben tot de beta een paar regels moeten volgen; zo mogen er geen screenshots, video’s of indrukken publiekelijk gedeeld worden. Denk bijvoorbeeld aan video content op Youtube of Facebook.