30 mei 2024

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 gameplay video

Milestone onthult eerste gameplay video van Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2. Samen met de gameplay video kondigt Milestone ook de beschikbaarheid van fysieke pre-orders en de in-game bonus aan.

Milestone is trots om de eerste gameplay-video van Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 aan te kondigen. De video toont een adembenemende race ronde op het Tampa circuit in Florida. We gaan aan boord met de beroemde kampioen Eli Tomac met nummer “I don’t like me anymore“door NOFX. Voor de eerste keer zal de game een adrenaline gevulde soundtrack van punkmuziek bevatten. Met enkele van de meest bekende bands, zoals NOFX, Good Riddance en Sick of It All.

Samen met de nieuwe gameplay video kondigt Milestone ook de beschikbaarheid van fysieke pre-orders en in-game bonus aan; alle spelers die een pre-order plaatsen voor het spel, zullen het exclusieve Infinity Customization Pack ontvangen.
Wereldwijd zal Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 beschikbaar zijn op 8 februari 2019 voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC / STEAM en Nintendo Switch. Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 stelt spelers in staat om in de laarzen van een officiële Supercross kampioen te stappen en het opwindende leven te ervaren van een professionele atleet in het meest competitieve en grootste off-road motorrace kampioenschap ter wereld. De nieuwe release plaatst spelers in het middelpunt van het spel met een vernieuwde carrièremodus, een verbeterde track-editor, extra trainingscomponenten en verbeterde speelbaarheid.