19 april 2024

Playerunknown's Battlegrounds Event tijd!

Het is weer bijna weekend, en dat betekent Playerunknown’s Battlegrounds event tijd! Zoals bijna ieder weekend host PUBG een leuk event om te spelen in het weekend, dit keer draait het om de nieuwe map!

Eerder hadden we al een bericht dat de nieuwe map Vikendi binnenkort uit zou komen. Om ons te laten wennen aan de nieuwe map en ons kennis te laten maken met de woeste bergen en ijzige kou is er nu het speciale event: PTS Vikendi Mission Event. De Vikendi pass zal straks tien weken geldig zijn. De pass bestaat uit de gratis versie waar alle spelers mee kunnen doen. Dan krijg je de nieuwe missies en rewards waar je voor kan spelen. Ook is er de premium versie van de pass. Hier krijg je alle missies en rewards van de gratis versie plus speciale content waar de gratis spelers niet van kunnen genieten.
Playerunknown’s Battlegrounds
Het event is dus puur om de map te ontdekken en te kijken wat de nieuwe modus brengt. Het event heeft een aantal missies die we kunnen spelen. Behaal de missies en krijg twee Triumph Crates! Zo moet je bijvoorbeeld minstens één kilometer reizen met je parachute, dus niet te snel willen vallen zodat je als eerste op vaste grond staat! Of speel een match en overleef minstens vijf minuten zonder jezelf te boosten of healing producten te gebruiken. Laat de energieblikjes en rolletjes verband maar staan dus. De derde missie is misschien wat moeilijker op een nieuwe map, je moet dan namelijk vier spelers omleggen in één match. Tot slot is de laatste missie dat je een speler dood moet rijden met een voertuig, maar je haalt de missie alleen als je óók in de top tien belandt.
Playerunknown’s Battlegrounds
Ook zullen de makers van Playerunknown’s Battlegrounds tien spelers kiezen die de gelukkige winnaars zullen zijn van een Premium Pass wanneer de modus uitkomt in Januari! Maar onthoud wel; deze missies moeten gedaan worden in de PTS (Public Test Server) en niet in de liveversie van het spel. Dus zorg dat je de PTS snel download op je console of PC.
Het event loopt van 21 december vanaf zes uur in de ochtend tot 24 december 9 uur ’s ochtends.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →