29 mei 2024

Beste Games Van 2018: Red Dead Redemption 2

Op de laatste dag van het jaar gaan wij van intheGame verder terugblikken op de geweldige games van 2018. Naast alle toppers die we al gehad hebben in deze mini segment, mogen we een game zoals Red Dead Redemption 2 niet vergeten!

Red Dead Redemption kwam acht jaar geleden uit voor de PlayStation 3. De game werd de hemel ingeprezen, het won meerdere Game of the Year titels en een 9.5 score gemiddeld van de media. Kon Red Dead Redemption 2 dit succes evenaren? Of zelfs verbeteren? Red Dead Redemption 2 verbeterde zich op de score van de media met een gemiddelde van 9.7. Qua awards moest de game het helaas afleggen tegen God of War. Maar men behaalde wel andere awards zoals Best Narrative en Best performance.
Red Dead Redemption 2
Wij gaven Red Dead Redemption 2 een welverdiende 10.

Red Dead Redemption 2 is in één woord WOW. Een super game die soms iets aan de langzame kant is, maar dit drukt de pret niet. Een echte aanrader voor iedereen die van westerns houd. Behalve een paar kleine schoonheid foutjes is er niks op aan te merken.
-Roy Pisters

Red Dead Redemption 2

Wederom een masterpiece van Rockstar Games

Rockstar Games blijft wederom schitterende games leveren. Red Dead Redemption 2 heeft ons bijzonder goed vermaakt. De game is zo intens groot en schitterend, je kan er rustig in verdwalen en uren lang rond reizen. Naast alle bezienswaardigheden is er ook nog is genoeg te doen. Je hebt de main story lijn die je kan volgen maar ook zijn er tal van side missies die je kan doen. Vreemdelingen helpen, kampen van rivalen uitroeien of lekker zitten voor een potje poker. Als je dat allemaal hebt gedaan, kan je je ook nog storten op alle verzamelingen die er zijn in het spel.
Voeg daarbij het verzorgen van je paard en je personage aan toe en je hebt echt je handen vol aan deze game. Kleed je tegen de warmte en de kou, eet je je zelf dik of laat je je uithongeren tot een magere lat? Het kan allemaal. Rockstar Games heeft over veel aspecten nagedacht en ingevoerd in Red Dead Redemption 2. Karma is eveneens aanwezig. Elke keuze die je maakt in de game heeft invloed op jou en de wereld om je heen. Dus bedenk altijd welke kant je op gaat. Ben je een echte outlaw of ben je meer vredelievend mens?
Red Dead Redemption 2
Met de release van de online multiplayer zal er komende tijd genoeg content blijven komen voor de game. Als Rockstar Games er net zo mee omgaat als met GTA online kunnen we een hoop verwachten en de speelduur van de game nog meer verlengen.
Hebben jullie Red Dead Redemption 2 en de online multiplayer gespeeld? Zo ja, deel jullie ervaringen met ons in de reacties hieronder!