1 oktober 2023

Releasedatum Stranger Things seizoen 3 is bekendgemaakt

De releasedatum van seizoen 3 van de serie Stranger Things is bekendgemaakt. Netflix heeft de datum bekendgemaakt door middel van een video op YouTube. Het nieuwe seizoen zal vanaf 4 juli op Netflix te zien zijn.

In 2016 maakten we voor het eerst kennis met de serie Stranger Things. De Netflix Original is een serie over een groep kinderen die meerdere mystieke gebeurtenissen meemaakt. In het eerste seizoen draait het om de zoektocht van de kinderen naar hun vermiste vriend en de onverklaarbare gebeurtenissen daaromheen. Het tweede seizoen draaide om de zoektocht van de kinderen naar een manier om weer aan het normale leven te kunnen deelnemen. Aankomend jaar zal het verhaal van Stranger Things verdergaan. De startdatum van het derde seizoen is namelijk aangekondigd op YouTube. Het nieuwe seizoen zal op 4 juli gaan beginnen. Er is nog weinig bekend over de strekking van het nieuwe seizoen. Het speelt zich 3 jaar na de gebeurtenissen van het tweede seizoen af in 1985.