Releasedatum Stranger Things seizoen 3 is bekendgemaakt

De releasedatum van seizoen 3 van de serie Stranger Things is bekendgemaakt. Netflix heeft de datum bekendgemaakt door middel van een video op YouTube. Het nieuwe seizoen zal vanaf 4 juli op Netflix te zien zijn.

In 2016 maakten we voor het eerst kennis met de serie Stranger Things. De Netflix Original is een serie over een groep kinderen die meerdere mystieke gebeurtenissen meemaakt. In het eerste seizoen draait het om de zoektocht van de kinderen naar hun vermiste vriend en de onverklaarbare gebeurtenissen daaromheen. Het tweede seizoen draaide om de zoektocht van de kinderen naar een manier om weer aan het normale leven te kunnen deelnemen. Aankomend jaar zal het verhaal van Stranger Things verdergaan. De startdatum van het derde seizoen is namelijk aangekondigd op YouTube. Het nieuwe seizoen zal op 4 juli gaan beginnen. Er is nog weinig bekend over de strekking van het nieuwe seizoen. Het speelt zich 3 jaar na de gebeurtenissen van het tweede seizoen af in 1985.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation