14 april 2024

The Elder Scrolls 6 kan anders aanvoelen dan Skyrim

Het lijkt erop dat Bethesda nog niet bezig is aan The Elder Scrolls 6, als ze dat wel zijn dan is Skyrim’s composer Jeremy Soule er niet bij betrokken.

Het is echter wel nog vroeg om het te hebben over The Elder Scrolls 6. Mogelijk heeft Bethesda nog naar niemand uitgereikt om de game zijn sfeer te geven. Voornamelijk de betrekking tot de muziek die bij het spel hoort. De muziek in het spel kan namelijk de vibe aan een specifieke game geven. Tot op heden is nog niets zeker met betrekking tot de soundtrack van The Elder Scrolls 6, fans hopen echter dat de composer van voorgaande games terugkomt.
Door het nieuws van Bethesda zijn fans vragen gaan stellen aan de composer van Skyrim, Jeremy Soule. Natuurlijk zijn deze beantwoord. Zo werd er gevraagd of hij bezig was met de soundtrack voor The Elder Scrolls 6. Voor wat de composer betreft heeft deze, tot op heden, geen enkel bericht gehoord van Bethesda. Dit kan betekenen dat er nog niet gewerkt wordt aan het spel of dat meneer Soule niet op hun verlanglijstje staat. Het tweede punt zal het echter niet wezen: zo heeft Jeremy Soule ook de soundtrack gemaakt voor Morrowind, Oblivion en Skyrim. Ook heeft hij geholpen bij The Elder Scrolls Online.