7 december 2023

Het Overwatch Lunar New Year Event!

Beste Overwatch spelers, het is bijna zo ver! Het jaarlijkse Lunar New Year event staat weer om de hoek. Dat houdt in; skins, emotes, sprays, versierde mappen en nog veel meer!

De game Overwatch heeft door het jaar heen terugkerende events. Zo ook het Lunar New Year event, dit keer the Year of the Pig. In de game vieren we dat het nieuw jaar is en krijgen we allemaal leuke presentjes. Normaal krijg je standaard skins en dergelijke uit lootboxen, maar met events zijn deze verassingen bijna allemaal event gebonden. We geven een kleine update van de skins en dergelijke die announced zijn zodat jij er een nachtje over kan slapen welke jij het liefste ontvangt of koopt in de store!
Zo hebben we Zhuge Liang Zenyatta! Een prachtige skin dat evenwicht schreeuwt, een skin dat Zenyatta een prachtig sikje en snor geeft. Wat wil een Overwatch speler nog meer?


Of ga je liever grinden voor onze kleine Zweedse monteur? Dan is de nieuwe Zhang Fei Torbjörn je nieuwe cup of tea.


Altijd al een woest-harige Reinhardt willen spelen? De nieuwe Guan Yu Reinhardt skin is all about that hair.


Natuurlijk is er geen Event zonder dat Hanzo, onze favoriete insta-locker, een skin krijgt, Overwatch presenteert daarom Huang Zhong Hanzo.


Edge Lord Reaper krijgt ook een duistere skin, spaar mee voor Lu Bu Reaper!


Dan hebben we nog drie skins die nog niet officieel zijn aangekondigd met een eigen tweet. Namelijk nieuwe skins van Tracer, Orisa en Brigitte!
Overwatch
Verder zal het Overwatch event nieuwe emotes, sprays, victory poses, highlights en misschien nog meer skins uitbrengen. De nieuwe skins zullen te winnen zijn uit lootboxes en te koop met de in-game gold. Deze zullen 3000 gold kosten, dus je zal misschien wat moeten spelen. Ook kan je natuurlijk de prachtige skins van vorig jaar opnieuw aanschaffen. Deze zullen de store verlaten voor ongeveer 1000 gold. Het event begint op 24 januari en zal duren tot 18 februari 2019. Weet jij welke skin jij meteen gaat halen?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →